Ninas dagpleje

Forældresamarbejde

Et godt forældresamarbejde er alt afgørende for at jeres barn og I som forældre trives med dagplejen. Det er vigtigt at der er tillid og en god åbent kontakt og kommunikation imellem os. Hvis I har spørgsmål eller noget I undre jer over, skal I endelig bare sige til, så snakker vi om det. Her findes der ingen dumme spørgsmål! Ligeledes vil jeg snakke med jer, hvis jeg har spørgsmål eller bekymringer omkring jeres barn.

I er altid velkommen til at skrive eller ringe og høre hvordan det går, hvis fx. barnet har været ked af at blive afleveret.

Jeg vil tage mange billeder og dokumentere hvad vi laver og oplever i dagplejen. Hvert enkelt barn får hver deres mappe med billeder og tekst fra deres tid i dagplejen. Den er fra mig til jer. Den vil løbende blive fyldt op med en masse gode minder fra barnets tid i dagplejen. Det er min erfaring at børnene har stor fornøjelse af at kigge i deres mapper både imens de er her, men også efter at de er stoppet i dagplejen. Så kan vi rigtig snakke og reflektere over de oplevelser vi har haft sammen.

Kommunikation, tillid og gensidig respekt syntes jeg er grundlaget for et godt forældre-samarbejde.

NINA MENHOLT JENSEN, KÆRVEJ 12, 9850 HIRTSHALS -

TLF. 30 48 18 34 - email: menholt@live.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk