Ninas dagpleje

 

Jeg hedder Nina og er 40 år. Jeg bor i et stort hus med en dejlig stor have på Kærvej 12 i Emmersbæk. Jeg bor sammen med mine tre dejlige børn på  5, 13 og 16 år. Jeg har været dagplejer siden 2007.

Jeg har fem års erfaring som kommunal dagplejer og har nu valgt at prøve lykken som privat. Jeg elsker at arbejde med børn. For mig er børn lig med livsglæde. Og så syntes jeg selv, at jeg har de perfekte rammer til en dagpleje. Masser af plads og rummelighed. Tæt på naturskønne områder og tæt på legestue, bibliotek, nordsømuseet, og togstationen, lokale legepladser og andre dagplejere. Desuden ligger jeg godt i forhold til alle børnehaverne, både i byen og Horne, så der vil også være rig mulighed for besøg i den børnehave dit barn skal gå i, når den tid kommer. Hos mig bestemmer du selv, hvornår du syntes dit barn er klar til at starte i børnehave.

Jeg elsker at være ude i naturen og haven, så der vil være meget udeliv i min dagpleje. Selvfølgelig bliver der taget hensyn til de helt små, hvis der er rigtig koldt og råt udenfor. Jeg elsker også at lave kreative ting med børnene og at bage. Og så kan jeg lide at synge og danse og styrke deres motorik gennem leg, dans og bevægelse.

Jeg mener, at tryghed, anerkendelse, tillid, nærvær og kærlig omsorg, er de vigtigste betingelser for at et barn kan udvikle sig bedst både psykisk og fysisk.

Før jeg blev dagplejer har jeg arbejdet som personlig hjælper. Jeg er uddannet tandklinikassistent og har bl.a. haft vikarjob hos skoletandplejen. I mit arbejde som dagplejer har jeg både haft faste børn og gæstebørn. Jeg har også fungeret som ”flyver” og ”hjælper” hos andre dagplejere.

Som person er jeg rolig, smilende og imødekommende, stabil og fleksibel og meget samarbejdsvillig.

 

 

Jeg har diverse relevante kurser i forhold til småbørn så som:

Grundlæggende dagplejepædagogik.
Førstehjælp.
Kostkursus for 0-5 årige.
Kommunikation.
Relations- og ressourceorienteret pædagogik i dagplejen.
Forældresamarbejde.
Børns kompetenceudvikling 0-5 år.
Hygiejnekursus i socialt og pædagogisk arbejde.

 

NINA MENHOLT JENSEN, KÆRVEJ 12, 9850 HIRTSHALS -

TLF. 30 48 18 34 - email: menholt@live.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk